Waarom Shopify kiezen om je e-commerce bedrijf te laten groeien?

Waarom Shopify kiezen om je e-commerce bedrijf te laten groeien?

Er zijn veel verschillende e-commerce platforms beschikbaar voor handelaars, en een van de meest populaire is Shopify. Shopify behoort tot de meest schaalbare, functierijke en snelst groeiende e-commerce platforms die er zijn. Meer dan één miljoen e-commerce winkels in 175 landen van uiteenlopende groottes en soorten vertrouwen op het Shopify platform. Van jonge start-ups tot grote merken zoals Gym Shark, Deliveroo, Huel en Red Bull; allemaal maken ze gebruik van dit platform om hun online winkels te ondersteunen.

Wat is Shopify?

Shopify is een uitgebreid e-commerce platform waarmee bedrijven online kunnen verkopen met uitstekend order- en klantenbeheer en functies die ervoor zorgen dat je klanten terug blijven komen. Shopify-merchants hebben toegang tot duizenden vertrouwde apps van derden via de Shopify app store - de mogelijkheden van Shopify worden voortdurend ontwikkeld door een netwerk van deskundige technologiepartners.

Dit artikel behandelt de prijs, functies, voordelen en het starten met Shopify als het e-commerce platform om je bedrijf te ondersteunen. Als je voor Shopify kiest, bevind je je in goed gezelschap van toonaangevende merken zoals Gymshark, Tesla en Kylie Cosmetics, die allemaal vertrouwen op dit platform - geloof ons wanneer we zeggen dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Wat kost Shopify?

Nee, Shopify is niet gratis zoals sommige van zijn concurrenten, echter raden we aan om te kijken naar wat is inbegrepen voordat je andere platforms overweegt. Shopify biedt handelaars een betrouwbaar, veilig en schaalbaar platform dat de verkoop en prestaties online actief verbetert. Rapportage, analyse en automatisering zijn ongeëvenaard met dit platform - zaken die je niet realiseerde dat je nodig had totdat je ze niet meer hebt! Je hoeft ons niet op ons woord te geloven - je kunt Shopify de eerste 14 dagen gratis uitproberen!

De prijzen van Shopify beginnen vanaf €29 per maand voor het 'Basic Shopify'-plan en lopen op tot €299 per maand voor het 'Advanced Shopify'-plan. Shopify-accounts zijn ongelooflijk flexibel - je kunt op elk moment je Shopify-plan upgraden, downgraden of annuleren, zolang je maandelijks betaalt en niet op jaarbasis. Shopify brengt wel een kleine transactiekosten in rekening bij het gebruik van hun betalingsgateway - tussen 1,5% en 2,2% + 20 cent. Als je ervoor kiest om een betalingsgateway van een derde partij te gebruiken, worden er kosten in rekening gebracht tussen 0,5% en 2,0%, afhankelijk van je plan.

Als je merk de eisen van een klein tot middelgroot bedrijf overstijgt, kan Shopify Plus, het platform voor ondernemingen - gebouwd voor snelgroeiende merken met een hoog omzetvolume - het antwoord zijn om een betrouwbare, veilige en superieure e-commerce-ervaring aan je klanten te bieden.

Dit artikel draait volledig om het standaard Shopify-product. Als je echter op zoek bent naar meer informatie over Shopify Plus, klik dan hier om er meer over te leren. Laten we de verschillende prijsniveaus van Shopify verkennen en het verschil tussen Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify bekijken.

Basic Shopify Abonnement
Met een prijs van €29 per maand stelt het Basic Shopify-abonnement je in staat om een onbeperkt aantal producten te verkopen. Dit is de meest kosteneffectieve oplossing als je een groot assortiment aan producten hebt. Geavanceerdere functies zoals rapporten, herinneringse-mails voor verlaten winkelwagens en berekening van verzendkosten via derden zijn echter niet inbegrepen. Shopify biedt nog steeds telefonische ondersteuning als je dat nodig hebt.

Het Shopify Abonnement
Hoewel het duurder is met €79, biedt het 'Shopify'-abonnement verschillende aanvullende functies. De tarieven voor creditcardbetalingen zijn lager in dit abonnement en je krijgt toegang tot professionele rapporten waarmee je diep inzicht krijgt in je online winkel, wat analyses en bedrijfsplanning gemakkelijker maakt.

Advanced Shopify
Dit is het duurste plan van de drie, met een prijs van €299, maar het heeft natuurlijk zijn voordelen. Het biedt het laagste tarief voor creditcardbetalingen en de mogelijkheid om verzending te laten afhandelen door een derde partij. Bovendien beschikt het over een geavanceerde rapportbouwer waarmee je je eigen professionele rapporten kunt aanpassen. Je kunt zelfs tot 15 medewerkersaccounts hebben - het hoogste aantal van de drie.

Shopify Plus
Shopify Plus is een oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een e-commerce platform dat hoge prestaties ondersteunt. De prijs begint bij €2000 per maand, wat natuurlijk een flinke stap is ten opzichte van de drie besproken plannen hierboven. Maar wat krijg je extra voor je geld? Je hebt toegewijde, prioritaire 24-uurs ondersteuning voor je winkel - in tegenstelling tot alleen standaard live chat, e-mail en telefonische ondersteuning. Je ontwikkelaars krijgen meer toegang tot het Shopify-systeem voor aanpassingen, en je hebt de mogelijkheid van extra kloonwinkels om unieke winkels te leveren op basis van locatie. Shopify Plus biedt geavanceerde technologie met krachtige functies. Klik hier om meer te leren over Shopify Plus.

Laten we het hebben over e-commerce, Shopify & Shopify Plus oplossingen.

Wij zijn een erkend expert Shopify agency en werken samen met merken om Shopify & Shopify Plus stores te ontwerpen, ontwikkelen, lanceren, ondersteunen en laten groeien. Wij zijn een Shopify agency, klaar wanneer jij dat bent. Praat met ons team over jouw project.

Get in touch

Onze Projecten

Bekijk alles

Development & Website Design

Thema Design & Development

Thema Design & Design

Thema Design & Development

Development

Thema Design & Development

Anderen Artieklen