Onze Aanpak

Wij ontwerpen, bouwen en lanceren volledig op maat gemaakte thema's om Shopify en Shopify Plus winkels te helpen een werkelijk unieke en krachtige gebruikerservaring te bieden.

Storm-Agency: Ready om samen met ons team een krachtige e-commerce website te bouwen met een op maat gemaakte Shopify-webshop die jouw merk naar ongekende hoogten tilt!

Bij Storm-Agency bouwen we met passie en ruim 4+ jaar ervaring
e-commerce winkels met prestaties die de verwachtingen overtreffen.

Als toonaangevend Shopify & Shopify Plus bureau benutten we de strategische kracht van op maat gemaakt Shopify-thema-ontwerp en krachtige ontwikkelingsoplossingen om uw merk naar ongekende hoogtes
te tillen.

We zijn volledig gefocust op uw succes en duiken diep in uw merk om de ware essentie en unieke behoeften van uw bedrijf te doorgronden. Op basis van deze inzichten creëren we een op maat gemaakte website die niet
alleen grenzen verlegt in ontwerp, maar ook gebruikmaakt van
geavanceerde Shopify-technologie om uw winkel op spectaculaire wijze te laten opvallen tussen de massa.

Wanneer u kiest voor Storm-Agency, kiest u voor een buitengewone
e-commerce ervaring die uw concurrenten ver achter zich laat.

Pakketten

De prijs van jouw webshop wordt beïnvloed door drie belangrijke factoren: jouw vereisten, het beschikbare budget en de gewenste opleveringsdatum. Afhankelijk van deze aspecten kan jouw website worden ingedeeld in een van de volgende categorieën.
No-Code
Prijsindicatie: €2k–5k
Tijdsindicatie: 2-6 weken

Wij bieden de expertise om deze No-Code Shopify websites te creëren!

Met onze bekwame ontwikkelaars en uitgebreide ervaring, bouwen we moeiteloos prachtige online winkels die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Met ons oog voor detail en diepgaande kennis van Shopify's mogelijkheden, zorgen we ervoor dat elk aspect van de website perfect is afgestemd op de bedrijfsdoelen. Van het selecteren en aanpassen van thema's tot het integreren van krachtige apps, onze aanpak minimaliseert technische complexiteit en maximaliseert resultaten.

Wij staan klaar om samen te werken en een succesvolle No-Code Shopify website te creëren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen!

Low-Code
Budget range: €6k–10k
Typisch projectverloop: 2-3 maanden

Met onze Low-Code Shopify website vereenvoudigen we maatwerk voor klanten zonder programmeerkennis.

Onze visuele editor biedt gemakkelijke aanpassingen van kleuren, lettertypen en lay-outs om hun merkidentiteit te benadrukken.

Flexibele componenten en modules stellen klanten in staat om moeiteloos nieuwe pagina's te maken, producten te beheren en snel in te spelen op veranderingen. Het resultaat is een webshop met een high-end design, dankzij moderne en stijlvolle elementen die de uitstraling en gebruikerservaring verbeteren. Klanten hebben volledige controle over hun website en creëren een winkel die hun visie weerspiegelt.

Onze focus op gemak en gebruiksgemak helpt klanten hun online bedrijf te laten flaneren.

Custom
Budget range: €15k+
Typisch projectverloop: 3-4 maanden


Bij Storm-Agency creëren we met passie en expertise volledig op maat gemaakte ecommercewinkels die de concurrentie overtreffen.

Onze krachtige Shopify technologieën en grensverleggende ontwerpen zorgen voor een unieke winkelervaring, volledig afgestemd op jouw merkidentiteit en bedrijfseisen.

Van A tot Z nemen we jouw visie serieus en coderen we de website op maat, voor een meeslepende en onderscheidende online winkelervaring.

Als je echt het verschil wilt maken en boven de rest wilt uitstijgen, is onze op maat gemaakte website de ultieme keuze.

Enkele vragen, enkele antwoorden

Wat is Shopify?

Shopify is een krachtig e-commerce platform dat bedrijven in staat stelt om online winkels op te zetten en te beheren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en diverse functies kunnen ondernemers hun eigen online winkels creëren zonder uitgebreide technische kennis. Bij Storm Agency gaan we nog een stap verder. Met meer dan 4+ jaar ervaring in Shopify, zorgen we ervoor dat jouw website naar jouw smaak wordt gemaakt en dat de juiste klantvriendelijke uitstraling wordt gerealiseerd. Onze expertise stelt jou in staat om jouw producten professioneel en wereldwijd of landelijk te verkopen, terwijl je de juiste aandacht krijgt die je verdient. Samen zullen we jouw online winkel tot een succes maken, met een aanpak die staat voor vertrouwen en succes. Wil je meer lezen over Shopify Klik hier.

Wat is Shopify Plus?

Shopify Plus is een geavanceerd en uitgebreider e-commerceplatform, speciaal ontworpen voor grotere en snelgroeiende bedrijven. Als de krachtige grote broer van Shopify, biedt het alle vertrouwde functies van het standaard Shopify-platform, met daarbovenop enkele geweldige extra's. Met Shopify Plus krijgen winkeleigenaren meer controle over hun online aanwezigheid en profiteren ze van geavanceerde tools om de verkoop te stimuleren. Bovendien biedt het mogelijkheden om zich te onderscheiden van de concurrentie, wat resulteert in een verhoogde conversie op jouw website. Wil je meer weten over Shopify Plus klik hier.

Bij Storm Agency weten we waar we over praten als het gaat om Shopify Plus. Onze ervaren professionals zijn experts in het benutten van de volledige kracht van dit platform om serieuze ondernemers te helpen hun e-commerce ambities waar te maken. Met onze bewezen aanpak en maatwerkstrategieën, kunnen we jouw online winkel naar nieuwe hoogten brengen.

Waarom kiezen voor Storm Agency?

Binnen 2 weken kunnen we altijd van start gaan. Ons team bestaat uit gedreven collega's die streven naar snelheid en kwaliteit, en we hechten grote waarde aan een nauwe samenwerking en korte communicatielijnen met onze klanten.

Gedurende het hele project bieden wij jou een vast aanspreekpunt, jouw toegewijde contactpersoon, die altijd beschikbaar is om naar jouw wensen te luisteren, jouw vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van de voortgang.

Bij ons ben je verzekerd van een vertrouwde en krachtige aanpak voor het realiseren van jouw doelen.

Hoelang duurt het maken website?

We bieden drie verschillende website-opties om aan jouw behoeften te voldoen:

No-Code Website: Deze optie maakt gebruik van gebruiksvriendelijke tools zonder handgeschreven code, waardoor we jouw website snel kunnen lanceren. Tijdsindicatie: 2-6 weken. Kies voor snelheid en efficiëntie zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Low-Code Website: Met onze Low-Code aanpak kunnen we webapplicaties snel ontwikkelen met behoud van hoge aanpassingsmogelijkheden. Typisch projectverloop: 2-3 maanden. Geniet van een snelle ontwikkeling met een unieke en op maat gemaakte website.

Custom-Code Website: Voor een website op maat, volledig afgestemd op jouw specifieke eisen, is onze Custom-Code optie ideaal. Typisch projectverloop: 3-4 maanden. Ons ervaren team bouwt alles vanaf nul op, resulterend in een unieke website die precies aan jouw wensen voldoet.

Klik hier om onze diensten te bekijken

Welke optie je ook kiest, we garanderen een professioneel resultaat en werken nauw met jou samen om het beste eindproduct te realiseren. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om jouw online succesverhaal tot leven te brengen. 

Hoe werkt onze werkwijze?


Vertrouwd samenwerken: Het begint allemaal met een kennismaking. We willen jou en jouw bedrijf echt leren kennen. Daarom plannen we een gesprek via Zoom call, e-mail of telefonisch, waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Wij zorgen er altijd voor dat we genoeg informatie van jou ontvangen, zodat we een goed beeld krijgen van wat je wilt. Het is voor ons van groot belang dat het vertrouwen tussen beide partijen goed voelt, zodat we samen kunnen gaan voor het optimale resultaat. Jouw tevredenheid en succes zijn onze grootste drijfveren in onze samenwerking.

Maatwerk plan: onze kennismaking stellen we een op maat gemaakt plan op voor jouw project. Hierin geven we je een duidelijke tijdsindicatie voor de oplevering van de opdracht. We willen dat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer je resultaten kunt zien.

Samen aan de slag: Met het plan in de hand gaan we aan de slag om jouw wensen werkelijkheid te maken. Als een echte partner betrekken we jou gedurende het hele proces, met meerdere feedbackrondes om ervoor te zorgen dat we het beste resultaat behalen. We willen dat je het gevoel hebt dat je actief bijdraagt aan het succes van jouw project.

Overtuigend resultaat: Het moment waarop we het resultaat presenteren, is altijd bijzonder. Samen met jou bespreken we het eindproduct en hoe we jou en jouw project ook in de toekomst kunnen blijven ondersteunen. Bij Storm Agency willen we dat je vol vertrouwen kunt zeggen: "Yes, ik zie het resultaat al voor mij en samen met deze e-commerce agency ben ik ervan overtuigd een soepele samenwerking te hebben." We willen dat je voelt dat jouw visie werkelijkheid wordt en dat we er altijd voor je zijn, zelfs na de oplevering.

Bij Storm Agency geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Jouw succes is ons succes, en we streven ernaar om jouw vertrouwde partner te zijn op het gebied van e-commerce. Laten we samenwerken aan het bereiken van jouw doelen en het behalen van geweldige resultaten!

Wat zijn de kosten van een Shopify webshop

Het laten ontwikkelen van een Shopify website heeft doorgaans een prijsbereik van ongeveer € 2.000 tot € 20.000. Deze variatie onderstreept de aanzienlijke invloed van je specifieke voorkeuren op de kosten. In onze gezamenlijke bespreking evalueren we grondig jouw vereisten en verstrekken we passend advies. Zo kunnen we samen beoordelen of het project in lijn ligt met je budget.

Shopify website laten maken of wil je weten wat een Shopify website kost? Klik hier dan kun je ons uitegebreide blog lezen.

Welke abonnementen heeft Shopify

Shopify Starter
Maandelijkse Abonnementskosten: €5

Basic Shopify
Maandelijkse Abonnementskosten: €29Op het moment van schrijven biedt Shopify momenteel een promotietarief van €1 per maand voor het Basic Shopify-plan gedurende de eerste 3 maanden.

Shopify Maandelijkse Abonnementskosten:
€79 Shopify

Advanced

Maandelijkse Abonnementskosten: €299

Shopify Plus:
De prijs van Shopify Plus varieert op basis van de huidige inkomsten van het bedrijf, waarbij de meeste bedrijven zich bevinden in het volgende bereik.

Maandelijkse Abonnementskosten: Ongeveer €2.000

Wil je meer weten over de kosten van een Shopify website? Klik Hier

Wat zijn de transactie kosten van Shopify

Basic Shopify
Transactiekosten: 5%

Shopify
Online Creditcardtarief: 2,9% + $0,30
Creditcardtarief ter plaatse: 1,6%
Kosten voor betalingsverwerkers van derden: 1%

Shopify Advanced
Online Creditcardtarief: 2,6% + $0,30
Creditcardtarief ter plaatse: 1,5%
Kosten voor betalingsverwerkers van derden: 0,5%

Shopify Plus
Online Creditcardtarief (varieert per land): Ongeveer 2,15% + $0,30
Creditcardtarief ter plaatse: Ongeveer 1,5%
Kosten voor betalingsverwerkers van derden: Ongeveer 0,5%

Wat is belangrijk bij het laten maken van een Shopify webshop?

Aanpasbaarheid aan Verschillende Schermen:
Het is belangrijk dat je webshop responsief ontworpen is, wat betekent dat het goed moet werken en er aantrekkelijk uit moet zien, niet alleen op desktopcomputers, maar ook op mobiele telefoons en tablets. Met de groeiende trend van mobiel winkelen, moet je ervoor zorgen dat gebruikers een positieve ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Snelheid en Core Web Vitals: De laadtijd van je webshop heeft directe invloed op de gebruikerservaring en zelfs op je zoekmachinepositie. Core Web Vitals zijn een set metrieken die de gebruikerservaring meten, waaronder laadtijd, interactiviteit en visuele stabiliteit. Door te zorgen dat je webshop snel laadt en voldoet aan deze essentiële metrieken, zorg je ervoor dat bezoekers niet gefrustreerd raken door lange wachttijden en soepel kunnen interageren met je site.

Apps en Laadtijd: Hoewel apps extra functionaliteit kunnen toevoegen aan je webshop, is het belangrijk om ze selectief te gebruiken. Te veel apps kunnen de laadtijd van je webshop vertragen, wat een negatieve invloed kan hebben op de gebruikerservaring. Kies alleen apps die echt waarde toevoegen en vermijd overbodige toevoegingen die de prestaties negatief beïnvloeden.

Conventies en Gebruikservaring: Er zijn bepaalde ontwerpnormen en conventies die mensen gewend zijn bij het navigeren door websites en webshops. Het volgen van deze conventies maakt het voor bezoekers gemakkelijker om door je webshop te bladeren en te begrijpen hoe ze kunnen interageren. Dit resulteert in een gestroomlijnde en intuïtieve gebruikerservaring, wat de kans vergroot dat bezoekers blijven en uiteindelijk tot aankoop overgaan.

Let's talk

We like it personal!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.